Sådan deaktiveres automatisk Wi-Fi-forbindelse i Windows

  1. Barring-forbindelser i Windows 10
  2. Sletning af et netværk i Windows 8 eller 7

Læs, hvordan du deaktiverer automatisk forbindelse eller fjern et af Wi-Fi-netværkene i Windows 10 . Systemet forbinder automatisk med Wi-Fi-netværk, som du tidligere har etableret en forbindelse til. den Windows 10 du er kan forbyde automatisk tilslutning til bestemte netværk. OS'et vil huske adgangskoden og andre oplysninger, men vil kun forbinde, når man manuelt starter forbindelsen. Læs, hvordan du deaktiverer automatisk forbindelse eller fjern et af Wi-Fi-netværkene i Windows 10

Dette er nyttigt for offentlige Wi-Fi-netværk, som du ikke vil oprette forbindelse til automatisk, især hvis du har brug for tilladelse i en browser til at bruge dem, eller hvis hastigheden efterlader meget at ønske.

Indhold:

Barring-forbindelser i Windows 10

For at forhindre, at Windows automatisk opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk i fremtiden, kan du blot vælge denne indstilling, når du opretter forbindelse til et netværk. Når du vælger et netværk på Wi-Fi-pop op-menuen, skal du fjerne markeringen af ​​afkrydsningsfeltet "Connect automatically", inden du tilslutter.

Når du vælger et netværk på Wi-Fi-pop op-menuen, skal du fjerne markeringen af ​​afkrydsningsfeltet Connect automatically, inden du tilslutter

Hvis du ikke er i netværksdækningsområdet for øjeblikket, vil du ikke se det på Wi-Fi-panelet. Du kan dog redigere den gemte profil i dit system for at ændre denne indstilling.

For at gøre dette skal du åbne Indstillinger > Netværk og Internet > Wi-Fi . Klik på linket "Administrer kendte netværk . "

Vælg det netværk, du vil ændre på listen, og klik på "Egenskaber" . Du kan bruge søgefeltet eller filtrere muligheder for at finde det netværk, du har brug for.

Du kan bruge søgefeltet eller filtrere muligheder for at finde det netværk, du har brug for

Indstil "Connect automatisk inden for rækkevidde" til "Fra" . Windows forbinder ikke automatisk til netværket, men du kan manuelt oprette forbindelse til netværket uden at indtaste adgangskoden og andre parametre igen.

Windows forbinder ikke automatisk til netværket, men du kan manuelt oprette forbindelse til netværket uden at indtaste adgangskoden og andre parametre igen

Sletning af et netværk i Windows 8 eller 7

Denne indstilling er ikke tilgængelig i Windows 7 og 8. Hvis du har et Wi-Fi-netværks legitimationsoplysninger, forbinder systemet automatisk det. Den eneste måde at forhindre automatisk genopkobling til et gemt netværk på er at slette det. Det betyder at du bliver nødt til at indtaste din Wi-Fi-netværksadgangskode og andre legitimationsoplysninger, hvis du nogensinde vil bruge den i fremtiden.

For at slette et netværk i Windows 7 skal du gå til Kontrolpanel > Vis netværksstatus og opgaver > Administrer trådløse netværk . Vælg det Wi-Fi-netværk, du vil glemme, og klik på Slet netværk .

I Windows 8 skal du bruge kommandoen netsh fra kommandolinjen for at slette et gemt Wi-Fi-netværk.

Til dette start kommandovindue og kør følgende kommando ved at erstatte navnet "WiFiName" med navnet på det gemte Wi-Fi-netværk.

netsh wlan slet profilnavn = "WiFiName"

netsh wlan slet profilnavn = WiFiName

Når du har kørt denne kommando, fjerner din computer netværket.